Tyčinka MYSLI s proteínom 40 g čokoláda a mandle

Kód: PT806143
Neohodnotené
Značka: EMCO
€1,60 €1,33 bez DPH
Skladom (>5 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Arašidová tyčinka so sójovým proteínom, čokoládou a mandľami.

 

Alergény

Arašídy a výrobky z nich,Sójové bôby a výrobky z nich,Orechy a výrobky z nich, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Orechy a výrobky z nich.

 

Meno alebo obchodné meno a adresa distribútora

Emco Slovensko s. r. o.
Kožušnícka 3, 851 10 Bratislava - Jarovce
Office: Vajnorská 103/A, 831 04 Bratislava
infolinka: +420 277 004 770
e-mail: info.sk@emco.sk

 

Krajina pôvodu

Česká republika

 

Názov potraviny

Arašidová tyčinka so sójovým proteínom, čokoládou a mandľami

 

Netto množstvo

Hmotnosť 40 g/ 1 porcia.

 

Osobité podmienky skladovania a/alebo použitia

Skladujte v suchu a chráňte pred teplom.

 

Dátum minimálnej trvanlivosti spotreby

Minimálna trvanlivosť 3 mesiace.

 

Výživové údaje/jednotka

Výživové údaje na 100 g zmesi: Energetická hodnota 2099 kJ/503 kcal, Tuky 28 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 5,3 g, Sacharidy 31 g, z toho cukry 24 g, Vláknina 4,8 g, Bielkoviny 25,0 g, Soľ 0,59 g
Výživové údaje /porcia:
Energetická hodnota 839,6 kJ/201,2 kcal, Tuky 11,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny2,12 g, Sacharidy 12,4 g, z toho cukry 9,6g, Vláknina 1,92 g, Bielkoviny 10g, Soľ 0,236g.

 

Zoznam zložiek

Pražené arašidy 24 %, sójová chrumka 19 % (sójový proteínový izolát 87 %, tapiokový škrob, jedlá soľ), sirup z invertného cukru, čokoláda 12 % (cukor, kakaové maslo, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, kakaová hmota, emulgátor: repkový lecitín, vanilkový extrakt; obsah kakaových súčastí 48 %), pražené mandle 9 %, arašidová pasta, maltózový sirup, dextróza, pražené lieskové orechy 2 %, ryžová múka, emulgátor: repkový lecitín, prírodná aróma, antioxidanty (askorbylpalmitát, prírodný extrakt s vysokým obsahom tokoferolov).

Dodatočné parametre

Kategória: Cereálie
Hmotnosť: 0.041 kg
Druh: tyčinka
Hmotnosť: 35 gramov
Množstvo v balení: 1 KS

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: